Bursa 2023

BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI KIÍRÁS

2023

Osztopán Község Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a

2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj

"A" típusú pályázatot felsőoktatási hallgatók számára

a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan,

"B" típusú pályázatot

felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára,

A pályázatra osztopáni állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek.

A pályázat benyújtási határideje: 2022. november 3. (csütörtök), 16.00 óraA pályázat benyújtásának helye: Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal Osztopáni ügyfélfogadási hely 7444 Osztopán Fő utca 11.

PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA: Az EPER - Bursa rendszerben a pályázók a regisztrációt követően maguk rögzítik adataikat.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a Támogatáskezelő kizárólag a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER - Bursa rendszer) kezeli a pályázatokat!

Az önkormányzathoz a pályázó által elektronikusan kitöltött és az EPER - Bursa rendszerből kinyomtatott, aláírt pályázati űrlapot kell benyújtani! A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes!

A regisztrációs felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik már regisztráltak az EPER - Bursa rendszerbe, az előzőekben használt jelszóval tudnak belépni, új regisztráció NEM szükséges!

A pályázathoz tartozó dokumentumok:

  • "A" típusú pályázati kiírás (PDF)
  • "B" típusú pályázati kiírás (PDF)
  • Vagyonnyilatkozat (PDF)
  • Jövedelemtábla (PDF)
  • Pályázó nyilatkozata vele egyháztartásban élőkről (PDF)

Érdeklődni telefonon az 82/ 686-500- as számon, illetve személyesen a Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal Osztopáni ügyfélfogadási hely szociális ügyintézőjénél lehet.

Kovács Gyula sk.

polgármester